(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme Brand Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Yritys on erikoistunut kemikaalien, öljyjen sekä niihin liittyvien laitteiden maahantuontiin.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakas- ja kumppanimarkkinointi, yrityksen kotisivujen ylläpito sekä somekanavien hallinta. Vastaat kumppanipostituksista, jälleenmyyntiverkostolle viestimisestä sekä portaalin materiaalien päivittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. tapahtumien järjestäminen sekä asiakasviestintä. Erityisen tärkeää on yrityksen tuotteiden tunnettuuden lisääminen!

Etsimämme henkilö on innostunut, innovatiivinen ja omaa erinomaiset kommunikaatiotaidot. Olet oma-aloitteinen, teet työsi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on sosiaalisen median eri kanavat hallussa ja osaat hyödyntää niitä markkinoinnissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä nykyaikaisesta markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta.

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista
-organisointikykyä
-itseohjautuvuutta
-kokemusta digitaalisesta mainonnasta
-erinomaisia viestintä- ja kommunikaatiotaitoja
-kokemusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista
-autoalan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti ja näkemään oman käden jälkesi. Roolissasi saat vastuuta ja vapautta toteuttaa ja näyttää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan. Pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen tavoitteeseemme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2019 mennessä. Voit hakea paikkaa laittamalla CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.