(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER, Energy drinks
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Hartwallilla ajatellaan, että maailmanluokan markkinointiteot tuovat virkistystä liiketoimintamme lisäksi koko Suomeen. Markkinointiorganisaatiomme visiona on olla samalla tasolla maailman parhaiden kanssa. Opimme paljon toisiltamme ja kannustamme työkavereita hyviin suorituksiin. Meillä jokainen tiimiläinen nostaa koko organisaatiomme tasoa.

Nyt haemme virkistävää vahvistusta. Yhtä energisoivaa markkinoinnin paikkaa on harvoin tarjolla, sillä meillä on haussa

BRAND MANAGER, Energy drinks

Virkistämisen lisäksi haluamme Hartwallilla tarjota suomalaisille juuri sopivan tavan piristyä. Piristämme Suomea energiajuomavalikoimallamme, johon kuuluu kaikkien tuntema ED-energiajuoma, Mountain Dew Jumpstart ja Booster. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia palvella kuluttajia entistä paremmin. Rakennamme brändejä ja kehitämme tuotteita Suomessa, ja lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä PepsiCon ja emoyhtiö Royal Unibrew:n kanssa.

Energian ja piristymisen tarve kasvaa, kun ihmiset haluavat pysyä skarppina ja voida hyvin. Tavoitteenamme on tarjota parhaat ratkaisut kuluttajien erilaisiin tarpeisiin ja elämäntapoihin. 

Tavoittelemme energiajuomissa vahvaa kasvua ja haemme Brand Manageria, jonka tehtävänä on viedä energiajuomaportfoliomme uudelle tasolle: entistä kilpailukykyisemmäksi.

ENERGISOIVA TYÖ

Brand Managerina vastaat energiajuomaportfoliomme kehittämisestä ja markkinoinnista. Olet tulosvastuussa energiajuomista Suomessa ja ratkaisevassa roolissa kehittämässä koko Hartwallin bisnestä. 

Pääset vaikuttamaan Suomen energiajuomamarkkinan kehittämiseen: tunnistat kuluttajien tarpeet ja rakennat valikoimaamme vastaamaan niitä. Valikoimaa rakennetaan sekä nykyisten että uusien brändien kautta. 

Työssäsi määrittelet energiajuomien kategoriastrategian, purat sen suunnitelmiksi ja toteutat ne johdonmukaisesti. Vastaat innovaatiosuunnitelmastamme ja ohjaat tuotekehitystä. Myynnin ja asiakasmarkkinoinnin kanssa vastaat valikoiman ja hinnoittelun ohjauksesta ja näkyvyydestä eri myyntikanavissa. Markkinointiviestinnän kumppaniemme kanssa suunnittelet pakkaukset, rakennat kuluttajakommunikaatiota eri kanavissa, tapahtumissa ja festivaaleilla. Työskentelet tiivisti Royal Unibrew:n kollegoidemme ja PepsiCon ammattilaisten kanssa.  

KUINKA ENERGISTÄ TYYPPIÄ ETSIMME

Etsimme huippuosaajaa – ja sellaisten kanssa myös pääset työskentelemään. Me arvostamme yrittäjähenkistä työskentelytapaa, läpimurtoasennetta sekä rohkeutta innovoida ja kehittää toimintaa. Haluat olla mukana luomassa muutosta ja haastat rohkeasti nykytilan. Meillä pääset tekemään töitä start up -hengessä, mutta ison talon tarjoamilla puitteilla. Oma-aloitteisuus ja päätöksentekokyky ohjaavat työskentelyäsi. 

Me etsimme ensisijaisesti potentiaalia tulevaisuuden huippusuorituksiin ja sitä myös painotamme valintapäätöksessä, mutta seuraavat asiat kertovat jo paljon sinusta:

  • Olet suorittanut korkeakoulututkinnon ja opiskelumenestystäsi leimaa jokin erityisluontoinen piirre

  • Sinulla on näyttöjä huippuluokan tuloksista jossakin itsellesi tärkeässä asiassa

  • Aikaisempi työkokemuksesi luo perustaa osaamisesi kehittymiselle vähintään jollakin markkinoinnin osa-alueista

HARTWALL VIRKISTÄÄ ARJEN 

Jokaisen uuden hartwallilaisen tehtävänä on nostaa talon osaamisen tasoa. Meillä on huippujoukko oman alansa kovia tekijöitä, joilta pääset itse oppimaan lisää, mutta myös tuomaan oman lisäsi tähän ammattilaisporukkaan. 

Hartwall on oikea paikka sinulle jos jaat kanssamme ajatuksen, että on virkistävää olla työpaikassa, jossa: 

  • Työkulttuuri kannustaa yrittäjähenkiseen toimintaan ja tekemiseen, mutta suuren yrityksen tuella. Päätäntävalta on pitkälti siellä, missä työ tehdään.

  • Meillä lasi on aina puoliksi täynnä, ja teemme yhdessä töitä muuttaaksemme haasteetkin mahdollisuuksiksi.

  • Ihmisiä yhdistää intohimo ja rakkaus juomakulttuurin vastuulliseen kehittämiseen, ylpeys vahvoista brändeistämme ja yhteinen missio virkistää Suomea. 

Hartwall pitää kilpailukykyisillä työsuhde-eduilla huolen siitä, että jokainen työntekijä kokee olevansa osa Suomen virkistävintä työyhteisöä. Meillä vapaavalintainen juomakori on luonnollinen kuukausietu. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on säännöllisesti jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

NÄIN OTAT ENSIASKELEEN KOHTI ENERGISTÄ TYÖTÄ

Lähetä meillä hakulomakkeen kautta:

  • CV sisältäen palkkatoiveesi ja suosittelijasi

  • Lyhyt hakemus, jossa kerrot miksi sinut pitäisi valita (max 300 sanaa)

  • 30 sekunnin mittainen video, jossa kerrot mihin suuntaan kehittäisit ED-brändiä

Kutkuttaako, mutta pohdit kuinka energiseen tehtävään olisit astumassa? Siinä tapauksessa ota puhelin käteen ja soita tiistaina 13.10. klo 13-14 tai maanantaina 19.10. klo 10-11 välisenä aikana lisätietoja: Markkinointipäällikkö, Matias Mero, puh. 050 5395045.