(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER (Business Manager)
Conaxess Trade Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Conaxess Trade Finland on yksi Suomen johtavista päivittäistavarakaupan myynti- ja markkinointiyrityksistä. Toimimme päivittäistavaratuotteiden sekä alkoholituotteiden vähittäis- ja tukkukaupassa. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Twinings, Bonduelle, Mentos, Wrigley, Wasa, Barilla, Old El Paso ja Underberg.

Conaxess-yhtiöt ovat osa saksalaista Aurelius-konsernia, ja ne toimivat Pohjoismaiden lisäksi saksankielisessä Euroopassa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.conaxesstrade.com/fi
 

Haemme nyt kaupalliseen tiimiimme

BRAND MANAGERIA (Business Manager)
 

jolla on itsenäinen vastuu nimettyjen päämiesten/brändien taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä markkina-aseman vahvistamisesta omissa tuoteryhmissään Suomen päivittäistavarakaupassa. Kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi toimit läheisessä yhteistyössä avainasiakaspäälliköiden, kenttämyynnin ja tukitoimintojen (logistiikka, taloushallinto) kanssa.
 

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta tulosvastuullisista kaupallisista tehtävistä, joten hallitset myös hinnoittelun ja kannattavuuslaskennan. Olet toiminut kansainvälisessä ympäristössä ja tunnet erinomaisesti Suomen päivittäistavarakaupan. Hallitset sekä brändistrategiat että markkinointisuunnitelmat. Kaupallisten asiakassuunnitelmien työstäminen ja budjetointi ovat sinulle tuttuja asioita. Sinulla on kaupallinen, mielellään korkeakoulutasoinen koulutus, hyvät it-valmiudet ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Olet aloitteellinen ja itsenäinen, työskentelet mielelläsi ryhmässä ja omaat erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot.
 

Valitulle henkilölle tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän johtavien tuotemerkkien parissa aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä.
 

Meille henkilökunnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Pyrimme myös tarjoamaan henkilöstöllemme kilpailukykyiset edut, mm. kattavan työterveyshuollon.
 

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si sähköpostitse pikaisesti, viimeistään 21.3. osoitteeseen job.fi@conaxesstrade.com. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 14.3. klo 15-16 ja torstaina 15.3. klo 16-17 markkinointipäällikkö Glenn Grandén, puh. 0207 411 226 tai glenn.granden@conaxesstrade.com