(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER BIOZELL
Norlas Oy / Unique Companies

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Vastaamaan Biozell-tuoteperheestä

Tule rakentamaan suomalaista menestystarinaa laadukkaan Biozell-brändin parissa. Kokemuksesi ja innostuksesi takaavat sinulle menestyksen tehtävässä kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen tulevaisuuden liiketoimintajohtajaksi.

Tehtävä

Biozellin ja Norlas Oy:n tarina on osa suomalaisen työn historiaa, osa suomalaista luovuutta ja osaamista. Useiden vuosikymmenien kokemuksella uskallamme sanoa, että tunnemme suomalaiset hiukset ja pohjolan säiden hiuksille asettamat vaatimukset. Teemme joka päivä työtä pitääksemme suomalaisen hiusten hoidon ja muotoilun korkealla tasolla ja ajan hengessä mukana.

Tehtävässä saat vastuullesi kokonaisvaltaisesti Biozellin Brand Managerin tehtävät ja jatkossa mahdollisesti muitakin hygieniabrändejä. Olet jo muutaman vuoden työskennellyt markkinoinnin parissa niin, että olet luonut näyttöjä osaamisestasi. Uskot omiin kykyihisi ottaa lisää vastuuta ja kehittyä tulevaisuudessa edelleen ammatillisesti eteenpäin.

Sinulla on kiinnostusta kuluttajatrendeihin ja näkemystä, miten ne voidaan muuntaa kiinnostaviksi ja toimiviksi tuotteiksi tai tuotekonsepteiksi. Päivittäistavarakauppa on sinulle tuttua ja osaat tulkita ja analysoida myyntiä ja markkinoinnin avainlukuja. Olet kehitysorientoitunut ja haluat antaa panoksesi tuotekehitykseen. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt johtamaan verkostoja tuloksekkaasti.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöä brändin kehittämisestä ja myynnin kasvattamisesta
  • Kokemusta päivittäistavarakaupasta
  • Kiinnostusta ja kokemusta kuluttajatrendien seuraamiseen ja niiden tulkitsemiseen
  • Tuotekehityskokemusta
  • Soveltuvaa kaupallista tutkintoa
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme:

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa suomalaisen Biozell-brändin menestystarinaa
  • Kehittyä liiketoimintajohtajan rooliin
  • Mielenkiintoiset tehtävät ja mukavat työkaverit

Olemassaolomme perusta ovat tuotteidemme uskolliset ystävät – äidit, tyttäret ja kokonaiset perheet, jotka käyttävät tuotteitamme ja auttavat meitä tiedostamaan suomalaisten tarpeet hiustuotteiden osalta. Suomalaisten kuluttajien mielipiteet ja toiveet ohjaavat tuotekehitystämme ja tarjontaamme, jotta tuotteemme vastaisivat mahdollisimman hyvin heidän tarpeisiinsa tänään ja tulevaisuudessa.

Tulevaisuudelle on rakennettu seitsemän vuosikymmenen aikana vahva perusta. Tästä on hyvä jatkaa! Lähetä siis hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa mercuriurval.com FI-14090 2.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 713 1583.