(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager, BG Service Center Finland Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

BG Service Center Finland Oy on Kari ja Merja Järven vuonna 2017 perustama kemikaalien, öljyjen ja niihin liittyvien laitteiden maahantuontiyritys. Yritys toimii Espoossa Kivenlahden teollisuusalueella. BG-tuotteita on tuotu Suomeen vuodesta 2002 lähtien. Aiempi maahantuoja oli Kari ja Merja Järven omistama Finntest Oy joka jatkaa BG- tuotteiden jälleenmyyntiä. www.bgprod.fi

BG Service Center Finland Oy etsii nyt kauttamme Brand Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakas- ja kumppanimarkkinointi, yrityksen kotisivujen ylläpito sekä somekanavien hallinta. Vastaat kumppanipostituksista, jälleenmyyntiverkostolle viestimisestä sekä portaalin materiaalien päivittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. tapahtumien järjestäminen sekä asiakasviestintä. Erityisen tärkeää on yrityksen tuotteiden tunnettuuden lisääminen!

Etsimämme henkilö on innostunut, innovatiivinen ja omaa erinomaiset kommunikaatiotaidot. Olet oma-aloitteinen, teet työsi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on sosiaalisen median eri kanavat hallussa ja osaat hyödyntää niitä markkinoinnissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä nykyaikaisesta markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta.

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista
-organisointikykyä
-itseohjautuvuutta
-kokemusta digitaalisesta mainonnasta
-erinomaisia viestintä- ja kommunikaatiotaitoja
-kokemusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista
-autoalan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti ja näkemään oman käden jälkesi. Roolissasi saat vastuuta ja vapautta toteuttaa ja näyttää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan. Pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen tavoitteeseemme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7.2019 mennessä. Voit hakea paikkaa laittamalla CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.