Brand & Communications Manager

Valokuitunen Oy
Tietoa tehtävästä

Meillä on paikka sinulle, markkinoinnista, brändista ja viestinnästä vastaava


Brand & Communications Manager


Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 30 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin. Laajennamme toimintaamme parhaillaan koko Suomea kattavaksi.

Kollegoinasi olemme

  • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
  • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti mutta rennosti työskentelevä joukko
  • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
  • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Toimitilamme Hämeentiellä Helsingissä tarjoavat mukavat puitteet, mutta luonnollisesti meillä on myös erinomaiset etätyön mahdollisuudet ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Tehtävässäsi vastaat Valokuitusen brändia vahvistavan ja kasvattavan laadukkaan sekä kohderyhmiä puhuttelevan viestinnän ja sisällön tuottamisesta. Tuotat sisältöä monipuolisesti materiaaleihin, tiedotteisiin, verkkosivuille sekä myyntimateriaaleihin ja tuet toiminnallasi myös kenttämyyntiä. Koordinoit viestinnän ja markkinoinnin alueen kumppanien kanssa yhteistyön tekemistä tarpeiden ja projektien pohjalta. Olet tärkeässä roolissa myös uusien palveluiden ja tuotteiden lanseeraamisessa. Omassa työssäsi yksi tärkeä tavoite kytkeytyy tietoisuuden ja tunnettuuden kasvattamiseen brändin ympärillä.

Sinusta:

Olet viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen monipuolisen kokemuksen kautta. Viihdyt nopeatempoisen ja luovan työn äärellä ja sinulla on paitsi vahvat viestinnälliset taidot, myös hyvä ymmärrys siitä, minkälaisin keinoin viestiä kannattaa rakentaa ja miten se kohderyhmiään parhaiten tavoittaa. Osaat tuottaa materiaalia eri muodoissaan ja toivommekin, että pystyt tuottamaan houkuttelevaa sisältöä itsenäisesti sillä tasolla, että et välttämättä tarvitse kumppania (esim. graafinen suunnittelu). Olet kiinnostunut yrityksen brändistä ja sen tuotteiden esiin tuomisesta ja sinulla on innokkuutta puhua niiden puolesta.

Lisäksi:

  • Arvostamme osaamistasi digitaalisen markkinoinnin ja alan teknologioiden parissa
  • Vahvojen yhteistyötaitojen lisäksi verkostoidut rohkeasti, suhtaudut uuteen uteliaasti ja innokkaasti ja haluat kasvattaa myös omaa osaamistasi edelleen.
  • Osaat kuunnella, mutta tuoda myös rohkeasti omia ajatuksia ja näkemyksiä esiin.
  • Itseohjautuvuus on DNA:ssasi ja sinulla on rohkeutta tarttua toimeen.
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kieli sujuu sinulta hyvin.
  • Toivomme sinulta tehtävässä menestymistä tukevaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Istuisitko joukkoomme?

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa vaikuttaen asiakkaan kokemukseen ja arvon muodostumiseen. Pääset olemaan mukana yhteisen tarinan tekemisessä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä yksikössä tehtävässä, jossa työtäsi ja asiantuntemustasi aidosti arvostetaan.

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja kerro meille itsestäsi hakemalla tehtävää 18.4. mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää Valokuitusesta

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Taru Sievänen, p. 050 470 0854.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta