(Poistunut julkaisusta)

Brand & Category Activation Manager
RAISIO OYJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Etsimme kolesterolia alentavien Benecol-tuotteidemme tuoteportfolion johtamiseen energistä kuluttaja- ja brändimarkkinoinnin kaupallista moniosaajaa. Pääasiallinen markkina-alueesi ovat Suomi, Hong Kong ja kansainväliset lisenssipartnerimme. 

Olet aidosti kiinnostunut ruoasta ja siihen liittyvistä innovaatioista. Aikaansaannoksesi markkinoinnissa puhuvat puolestasi myös digitaalisen markkinointiviestinnän maailmassa.  Nautit tuloksellisen ja  strategisen markkinoinnin tekemisestä ja kannat vastuun kovankin paineen alla. Osaat toimia myynnin ja markkinoinnin yhdistävänä voimana sekä varmistaa onnistumisen asiakaskohtaamisissamme. Löydät olennaisen sekä kiteytät ja kommunikoit näkemyksesi brändi- ja portfolioprosesseihimme. 

Edellytämme pitkän linjan kokemusta kuluttajabrändien markkinoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista korkeakoulututkintoa sekä hyviä esiintymis- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme kokemusta mm. kuluttajatutkimuksesta, tuotekonseptien kehittämisestä ja pakkaussuunnittelusta. Toimit sujuvasti englanniksi ja suomeksi. 
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten, brändien ja tuotteiden kanssa. Työssäsi yhdistyvät nopearytminen kampanjasuunnittelu pidemmän aikajänteen strategiseen kehitystyöhön. Markkinoinnin ammattilaisena pääset kehittymään ja  vaikuttamaan Benecol-brändin kasvuun ja uudistumiseen sekä kuluttaja- ja ketjuasiakaskokemusten kehittämiseen. 
Asemapaikkasi voi olla joko Raisio tai Espoo. 
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Annika Suomela +358 400 386 416  25.2. klo 12-15 ja 2.3. klo 9-11.
    

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Brand &Category Activation Manager”.