(Poistunut julkaisusta)

BRAND AMBASSADOR, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019
engcon on maailman johtava, kaivukoneisiin tarkoitettujen tehokkaiden kokonaisratkaisujen toimittaja. Ratkaisujemme pohjana ovat rototilttimme, lisävarusteemme ja työlaitteemme. Kokonaisuus sisältää myös asennuksen, huollon ja jälkimarkkinat, joista vastaamme yhdessä huoltokumppaniemme kanssa. Tämä lisää asiakkaidemme kannattavuutta, joustavuutta ja turvallisuutta. Asiakkaamme saavat ainutlaatuisen kokonaisratkaisun, joka on luotu innovaatioiden, osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

 

Haemme asiakkaallemme  Mustasaaren toimipisteeseen kahta aktiivista ja tavoitteellista

BRAND AMBASSADORIA

Tehtävänäsi on kontaktoida, pääasiassa puhelimitse, loppukäyttäjiämme eli henkilöitä, jotka omistavat ja/tai käyttävät kaivinkoneita. Alkuvaiheessa työsi painottuu uusasiakashankintaan mutta vastaat myös olemassa olevan asiakasverkostomme hoitamisesta.   Työajastasi 75% on kontaktointia ja 25% muita myynnin tukitehtäviä, kuten asiakaskäyntejä ja messutapahtumia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä engconin markkinointiosaston kanssa; saat työkaluja viestintään ja antamasi palautteen avulla vaikutat Suomen markkinoille suunnattuun viestintään.

Voit olla urasi alkuvaiheessa, tärkeintä on osata kuunnella ja kartoittaa asiakkaan tarpeet konsultoivalla tavalla. Olet itseohjautuva tiimipelaaja ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnistä ja/tai -markkinoinnista. Puhut sujuvaa suomea ja hyvää ruotsia, muu kielitaito sekä toimialan ja koneiden tuntemus katsotaan eduksesi.

Tulet kuulumaan kansainväliseen ”Engcon Ambassador –ohjelmaan”.  Sinä ja muut tiimiläiset tapaatte muutaman kerran vuodessa jakaen parhaita käytäntöjä. Toimimme tällä hetkellä Skandinaviassa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä ja innovatiivisessa organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi sekä nähdä maailmaa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle hyvän ponnahduslaudan urallesi myynnin ja markkinoinnin pariin.

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään  6.8.2019 mennessä, rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.