(Poistunut julkaisusta)

Börja jobba som barnskötare - introduktion till arbete i daghem
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Hej! Är du intresserad av ett meningsfullt jobb i daghem men du har inte tidigare erfarenhet av motsvarande jobb? Vill du vara med och jobba för barnens bästa och erbjuda barnen en trygg famn och bemöta dem med omsorg under dagisdagen? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi på Seure söker nu flera barnskötare till svenskspråkiga daghem i Helsingfors för vårterminen 2020 och nu erbjuder vi dig möjligheten att delta i vår introduktion och hitta ett givande och meningsfullt jobb!

Introduktionen innefattar teori, praktikdagar på ett daghem samt ett utvärderingssamtal (sammanlagt 2-3 dagar). Efter introduktionen erbjuder vi dig jobb i ett eller flera daghem för vårterminen 2020. Du kan jobba som inhoppare enligt din egen tidtabell, eller i ett längre vikariat - du väljer själv!

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:

  • Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
  • Du är ansvarsfull och pålitlig
  • Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
  • Du strävar att skapa en positiv atmosfär i din omgivning
  • Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket


Introduktion och arbetet som barnskötare i ett nötskal:

  • Introduktionen innefattar teori, praktikdagar på ett daghem och ett utvärderingssamtal
  • Efter introduktionen får du börja jobba i ett eller flera daghem i Helsingfors, Esbo och/eller Vanda
  • Lönen för en obehörig barskötare är 12,26 € i timmen eller 1 938,69 i månaden (ambulerande barnskötare 2035,63€ i månaden)


Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Har du frågor angående introduktionen eller arbetet som barnskötare? Var gärna i kontakt med oss på adressen rekrytointi@seure.fi.

Vi väntar på din ansökan!