(Poistunut julkaisusta)

Bonum Pankin keskitettyyn back officeen toimihenkilö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

POP PANKKI –RYHMÄ,

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Bonum Pankki Oyj on POP Pankkiliitto osk:n omistama luottolaitos. Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista, treasury –palveluista sekä erilaisista keskitetyistä Back Office –palveluista.  Bonum Pankki toimii myös POP Pankki -ryhmän sisäisenä pankkina.

 

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Espoon Leppävaaraan Keskitettyyn Back Officeen toimihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan monipuolisia ja kehittyviä tehtäviä, joita ovat mm. maksukuoripalveluun, kortteihin ja vakuudettomaan luottoon liittyvät selvittely- ja asiakaspalvelutehtävät.

 

Sinä olet asiakaspalveluhenkinen, avoin, innostunut ja sinulla on kehityshakuinen asenne sekä vahvat sosiaaliset taidot. Kestät myös rutiineja. Toivomme sinulta kokemusta pankkialalta ja erityisesti konttorissa tapahtuvasta asiakaspalvelusta.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja vauhdilla kehittyvässä pankkiryhmässä
  • asiantuntevan, innostuvan ja erittäin ketterästi työskentelevän tiimin
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

 

Toimitilat ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Hakuaikaa on 15.3.2019 asti, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian urasivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Back Office Manager Olli Salminen (050 369 7986 tai olli.salminen@poppankki.fi).