Bokförare
Kyrkostyrelsen, Kyrkans servicecentral

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2021

Till Kyrkans servicecentral söker vi till ordinarie arbetsavtalsförhållande

två (2) bokförare

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen för våra kunder. Som sakkunnig i ekonomiförvaltning sköter du självständigt bokföringen och upprättande av bokslut tillsammans med de ekonomiska församlingsenheterna. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda sociala färdigheter och en positiv läggning och vill utveckla din expertis.

Vi erbjuder en fast anställning i trivsamma kontorslokaler, introduktion i arbetet och flexibel arbetstid i dagarbetet som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Arbetsplatsen finns vid Kyrkans servicecentrals enhet i Uleåborg eller Borgå.

Vi förutsätter lämplig yrkesutbildning eller examen samt erfarenhet av uppgifter inom ekonomiförvaltning. I den ena befattningen förutsätter vi muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska, och i den andra befattningen räknas kunskaper i svenska som merit. Erfarenhet av SAP/ elektroniskt system för verksamhetsstyrning samt av församlingarnas ekonomiförvaltning räknas som merit.

Om du värdesätter en bra arbetsgemenskap och gillar intressanta arbetsuppgifter, sök jobb hos oss! Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så lämna in din ansökan så snart som möjligt.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 259,03 euro). Utöver detta betalas ett erfarenhetstillägg som baserar sig på den valda personens arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Mera information ges 12.2.2021 kl. 12-13 och 19.2.2021 kl. 9-10 av Teija Haapala tfn 040 688 1616.

Ansökan lämnas in via den elektroniska rekryteringstjänsten evl.fi/rekry
senast söndag 7.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot