(Poistunut julkaisusta)

Bokförare
Kirkkohallitus, Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet söker vi för fast anställning

två (2) bokförare

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen åt våra kunder. Du sköter självständigt kundens bokföring och upprättar bokslut. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och positiv läggning och att du är intresserad av att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, inskolning för arbetet och flexibel arbetstid under dagtid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Arbetsplatsen i Kyrkans Servicecentral är i Uleåborgs eller Borgå kontor.

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen-, och erfarenhet av redovisning. Vi uppskattar smidiga kunskaper i svenska och finska. Som merit räknas erfarenhet av verksamhetsstyrningsprogrammet SAP och församlingsenheters ekonomiförvaltning.

Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss! Vi startar med att kalla in till intervju redan under ansökningstiden så det lönar sig att vara snabb.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 225,64 euro/mån.). Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på erfarenhetstillägg. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen evl.fi/rekry Lediga jobb senast fredagen den 28 februari 2020 före kl. 16.00.