(Poistunut julkaisusta)

Bokförare
Kyrkostyrelsen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet söker vi för fast anställning

två (2) bokförare

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen åt våra kunder. Du sköter självständigt kundens bokföring och upprättar bokslut. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och positiv läggning och att du är intresserad av att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, inskolning för arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Arbetsplatsen i Kyrkans Servicecentral är i Uleåborgs eller Borgå kontor.

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen-, och erfarenhet av redovisning. Som merit räknas smidiga kunskaper i svenska, erfarenhet av verksamhetsstyrningsprogrammet SAP och församlingsenheters ekonomiförvaltning.

Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss! Vi startar med intervjuerna redan under ansökningstiden så det lönar sig att vara snabb.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 225,64 euro/mån.). Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen evl.fi/rekry Lediga jobb senast söndagen den 27 october 2019 före kl. 22.00.