(Poistunut julkaisusta)

Bokförare
Kyrkostyrelsen/Kyrkans servicecentral

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Två av våra medarbetare har gått i pension. Därför söker vi för ordinarie arbetsavtalsförhållanden

två (2) Bokförare

Obs! Ansökningstiden har förlängts.

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen åt våra kunder. Du sköter självständigt kundens bokföring och upprättar bokslut. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och positiv läggning och att du är intresserad av att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, inskolning för arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Arbetsplatsen i Kyrkans Servicecentral är i Uleåborgs eller Borgå kontor.

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen-, och erfarenhet av redovisning. Dessutom förutsätter vi flytande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska av den andra nya bokföraren. Som merit räknas erfarenhet av verksamhetsstyrningsprogrammet SAP och församlingsenheters ekonomiförvaltning.

Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss! Vi startar med intervjuerna redan under ansökningstiden så det lönar sig att vara snabb.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön från 1.4.2019 2 225,64 euro/mån.). Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen www.sacrista.fi / snabblänkar / Lediga jobb senast måndagen den 22 april 2019 före kl. 15.00.