(Poistunut julkaisusta)

Bokförare
Kyrkostyrelsen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Till Kyrkans servicecentrals söker vi för ett ordinarie arbetsavtalsförhållande

Bokförare

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen åt våra kunder. Du sköter självständigt kundens bokföring och upprättar bokslut. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och positiv läggning och att du är intresserad av att utvecklar dina yrkeskunskaper.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, inskolning för arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Arbetsplatsen i Kyrkans Servicecentral är i Uleåborg kontor. Arbetsförhållandets anställningsdag enligt avtal.

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen, erfarenhet av redovisning. Som merit räknas erfarenhet av verksamhetsstyrningsprogrammet SAP, församlingsenheters ekonomiförvaltning och muntliga och skriftliga kunskaper på svenska.

Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss!

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 203,61 euro/mån.). Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen sacrista.fi -snabblänkar - Lediga jobb senast söndagen den 2 december 2018 före kl. 15.