(Poistunut julkaisusta)

Bokförare
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet i Uleåborg söker vi
för ett ordinarie arbetsavtalsförhållande

Bokförare (2)

Som bokförare ingår du i bokföringsteamet och sköter bokföringen för våra kunder. Du sköter självständigt kundens bokföring och upprättar bokslut. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och en positiv läggning och är intresserad av att utveckla din sakkunskap.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, introduktion i arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation. Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss!

Meriter

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen, erfarenhet av redovisning och smidiga muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska. Som merit räknas goda muntliga och skriftliga kunskaper på svenska, erfarenhet av verksamhetsstyrningsprogrammet SAP och församlingsenheters ekonomiförvaltning.

Lön

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 179,63 euro/mån.). Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Frågor besvaras av Kyrkans servicecentrals servicechef Päivi Sarkkinen paivi.sarkkinen@evl.fi, (tfn 040 1426 609) to 22.2.2018 kl 9-11 och ti 27.2 kl 9.11

Ansökan inklusive bilagor riktas till Kyrkostyrelsen och lämnas via den elektroniska
rekryteringstjänsten på adressen sacrista.fi/snabblänkar/Lediga jobb senast torsdagen den 1 mars 2018 före kl. 15.