(Poistunut julkaisusta)

BMW-vaihtoautopäällikkö Espooseen & BMW-vaihtoautomyyjä pääkaupunkiseudulle
Veljekset Laakkonen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Laakkonen on Suomen suurin BMW-jälleenmyyjä ja eturivin toimija autoalalla. Haemme nyt BMW-vaihtoautopäällikköä Espooseen sekä BMW-vaihtoautomyyjiä Helsingin ja Espoon BMW Premium Selection -vaihtoautomyymäläämme.

Vaihtoautopäällikkönä toimit joukon innostajana, ja saat myyntitiimisi suoriutumaan täydellä teholla. Vastaat asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Omaat kokemuksen vaihtoautojen hinnoittelusta ja hahmotat vaihtoautovaraston kierron tärkeyden. Ymmärrät uusien autojen myynnin merkityksen vaihtoautomyynnille. Autokonsernin ketjuajattelumaailma on sinulle tuttua. Sinulla on selkeä visio siitä, mitä aktiivinen myyntityö ja siinä pärjääminen tarkoittaa. Odotamme sinulta uutta ja selkeää ajattelutapaa vastaamaan tämän päivän autokaupassa onnistumista.

Vaihtoautomyyjänä sinulla on aktiivinen ja tehokas työote ja kokemusta myyntityöstä. Et pelkää haasteita ja olet luonteva erilaisissa asiakastilanteissa. Tiedät, mitä myynnissä menestymiseen tarvitaan ja vastaat osaltasi asetettujen tavoitteiden toteuttamisesta. Toimit luontevasti myyjänä niin verkossa kuin liikkeessäkin. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä näyttöä kaupantekotaidoista. Aikaisempi kokemus autokaupasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, perinteikkäässä perheyrityksessä, suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet, alan uusimmat järjestelmät ja valmistajan ja maahantuojan tieto- ja tuotetuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Espoon osalta: Jori Andberg autotalonjohtaja, BMW Laakkonen Espoo. puh. 050 433 0219.
Helsingin osalta: Tomi Källarsson, autotalonjohtaja, BMW Laakkonen Helsinki. puh. 0500 760 775.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 7.2.2020 mennessä:

Espoon osalta: jori.andberg@laakkonen.fi  
Helsingin osalta:  tomi.kallarsson@laakkonen.fi

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tervetuloa Laakkoselle.