BMW-työnjohtaja
Autokeskus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Vahvistamme Hämeenlinnassa merkkiedustustemme henkilövahvuutta ja haemme työnjohtajaa työskentelemään monipuolisissa BMW-merkin asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävissä.

Työssäsi varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja töiden johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden käsittelyä.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on iso plussa! Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi juuri freesatun myymälän työtilat, nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa huoltovastaava Jari Jämsén, puh. 0500 760 774. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 29.11.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398006
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Huoltovastaava Jari Jämsén, puh. 0500 760 774