(Poistunut julkaisusta)

BMW-huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Etsimme nyt Autokeskus Hämeenlinnaan BMW-huoltomyyjää monipuolisiin BMW-huollon asiakaspalvelutehtäviin. Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit laskutuksesta sekä työhön liittyvistä varaosatarpeista. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen kuuluu tehtäviisi.

Sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta ja hallitset autotekniikan perusteet. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet pitkäjänteinen sekä aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit rauhallisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä. Kaupallinen koulutus ja kokemus myyntialalta katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Autokeskuksessa sinulla on mahdollista kehittää itseäsi ammatillisen pätevöitymisohjelman kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa autotalonjohtaja Mika Heikinheimo, puh. 0500 710 008. Mikäli kiinnostuit, kurvaa kohti www.autokeskus.fi/tyopaikat ja hae paikkaa viimeistään 5.8.2018.