(Poistunut julkaisusta)

BMS & Operations Control Manager
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2018

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 5 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. 

Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta. Haemme uutta BMS & Operations Control Manageria tiimiimme noin 20 hengen Data Center Operations -yksikköömme muiden kokeneiden huippuammattilaisten joukkoon. Olemme kasvaneet viime vuosina nopeasti, ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä huumoria unohtamatta. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. 

Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle. BMS & Operations Control Managerin tehtävä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa omaa automaatio-, konesali- ja esimiesosaamista. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme.

BMS & Operations Control Managerina ensimmäisiä tehtäviäsi on rekrytoida oma viiden hengen 247-tiimisi, jonka esimiehenä toimit jatkossa.  247-tiimin työtehtävä on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Esimiehenä varmistat, että tiimisi jäsenet seuraavat työvuoronsa aikana hälytysjärjestelmiämme ja toimivat saapuvien tehtävien edellyttämällä tavalla.

Päivätehtäväsi on kehittää automaatiojärjestelmiä (BMS, DCIM, BCM yms.), automaatiojärjestelmien näkymiä, laitteistojen toimintasuunnitelmia, toimintakaavioita, automaatiohälytyksiä sekä yleistä raportointia. Fidelix-osaaminen nähdään etuna.

Kommunikoit asiakkaiden kanssa sekä suullisesti että kirjallisesti, niin suomeksi kuin englanniksi. Olet tarkka, ja huolehdit osaltasi työturvallisuus-, laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattamisesta. Olet innokas toimimaan esimiehenä ja kehittämään alaisiasi eteenpäin urallaan.

 

Edellytyksemme:

 • Ymmärrys automaatiojärjestelmistä
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
 • Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä
 • Paineensietokyky ja joustavuus
 • Hyvät asiakaspalvelutaidot
 • Soveltuva koulutus tai vähintään viiden vuoden työkokemus automaatiotehtävistä
 • Valmius tuurata tarvittaessa keskeytymättömässä kolmivuorotyössä

Eduiksi katsomme:

 • Työkokemus konesaliympäristöstä
 • Fidelix-osaaminen
 • Hyvät ongelmanratkaisukyvyt
 • Aiempi esimieskokemus

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla: Kalle Koski, Senior Data Center Manager  kalle.koski@eu.equinix.com puh. 050 5905 199