Blokkari
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haussa asiakaspalveluhenkisiä BLOKKAREITA Kouvolan alueelle!

Etsimme blokkareita useille eri asiakkaillemme Kouvolan alueelle. Blokkarina työtehtäviisi kuuluvat lasien kerääminen pöydistä, ravintolan yleisen siisteyden ylläpitäminen sekä lipunmyynti ja muut avustavat tehtävät. Odotamme hakijalta positiivista suhtautumista nopeatempoiseen työhön sekä tekevää ja reipasta asennetta.

Hakemallamme henkilöllä on mahdollisesti jo kokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätönä, tärkeintä on että olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Eduksi katsomme hygienia- ja anniskelupassin.

Työ on osa-aikaista ja painottuu pääosin viikonlopuille, joten olethan joustava persoona eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. 

Odotamme työnhakijoilta:

- Oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä
- Hymyä nopeatempoisenkin työympäristön keskellä
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja 

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa meita myös somessa! Löydät meidät Facebookista nimellä Eezy Kouvola ja Instagramista @eezykouvola.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1518264
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iitti, Kouvola