Blokkari
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Haemme Kotkaan ravintoloihin

BLOKKAREITA

Blokkarina työhösi kuuluu mm. pöytien siivousta sekä tyhjien lasien ja astioiden keräämistä pöydistä ja näiden tiskaus. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen blokkarin töistä, mutta tärkeämmäksi koemme työtä pelkäämättömän ja reippaan asenteen, halun oppia uutta ja hyvän työmoraalin.

Töitä on vaihtelevasti eri ravintoloissa sekä baareissa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin vaihtelevin kellonajoin, pääpainon ollessa viikonlopuilla. Työ on keikkaluontoista, eli se sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai muun työn oheen.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö meille, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501684
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Kotka