Blokkari keikkatyöhön yökerhoon, Helsinki
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Oletko sinä energinen ja rivakka asiakaspalvelija, joka nauttii tapahtumarikkaasta työympäristöstä? Meillä olisi nyt paikka auki muutamalle aktiiviselle BLOKKARILLE legendaarisessa yökerhossa Helsingin keskustan tuntumassa. Kohteessa on useita eri baareja, livemusaa ja karaokea, joten jos viihdyt yöelämän sykkeessä niin tämä on juuri oikea kohde sinulle.

Kyseessä on keikkatyö ja pääset joustavasti sopimaan tulevista työvuoroistasi. Työvuoroja on tarjolla välittömästi - toimithan siis nopeasti mikäli kiinnostuit!

Työtehtävä:

Sinun työvuoroihisi kuuluu tarjoilutilojen viihtyvyyden ja siisteyden ylläpito. Huolehdit asiakaspöytien tyhjäämisestä, astiahuollosta sekä pöytäpintojen puhtaudesta. Työsi on sosiaalista ja tässä työympäristössä puheensorina ja mielekäs tunnelma ovat nauttimisen arvoisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin tai yöaikaan to-la akselilla ja työtehtävistä sovitaan aina etukäteen ennen työn alkua. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti, työntekijän halutessa jopa noin 20-30h viikkotasolla. Työvuorot ja työtuntimäärät ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti, joten työ sopii myös opiskelijalle, tai henkilölle joka etsii lisätienestiä. 

Toivomme hakijalta:

Toivomme työntekijöiltä aktiivista ja joustavaa otetta työhön sekä asiakaspalvelutaitoja. Osaat toimia tiimissä ja viihdyt hektisemmässäkin työrytmissä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ravintola- ja asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on asenteesi. Mikäli sinulla ei ole vielä vastaavaa työkokemusta, niin älä huoli - sinut perehdytetään hyvin työtehtäviisi!

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä sinulle myös hyvän korvauksen. Palkkaus tässä tehtävässä onkin sopimuksen mukaan, joten voit esittää palkkatoiveesi meille. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. WorkPower on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja auttaa sinut alkuun uuden työn parissa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita WhatsApp-viestiä vaikka suoraan työnumerooni p. 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510949
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki