Blokkari, HSF Hanko, NoHo, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2021

Blokkariksi Hangon kesään 2021!

Etsimme Ravintola HSF:n kesäsesongille (kesä-elokuu) nuorekkaita, reippaita ja tehokkaita blokkareita. Aiempi kokemus ei ole välttämätön vaan olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja ravintolassa työskentelystä sekä haluat oppia uutta! Olet ennenkaikkea joustava ja oma-aloitteinen sekä nautit työskentelystä menevässä ilmapiirissä. Puhut suomea, englantia tai ruotsia. Työhön kuuluu ruokien vienti pöytiin, ravintolan ja terassien siisteyden ylläpitäminen, blokkaaminen, baarien täyttö sekä avustavat tehtävät. Kesän aikana järjestetään myös useampia tapahtumia, joiden toteutukseen henkilökuntamme osallistuu. Työn tarkempi aloitus- ja lopetuspäivä on sovittavissa.

 

Ravintola HSF:llä on Hangon isoimmat aurinkoterassit Itäsataman sykkeessä ja palvemme asiakkaita läpi kesän tarjoten päivän parhaan easy-going seurusteluravintolan sekä illan ykkös menomestan! Kesän aikana pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi työssäsi sekä samalla nauttimaan Suomen kesästä sen eteläisimmässä sijainnissa. Tarjoamme rennon ja nuorekkaan työilmapiirin, loistavat henkilöstöedut ja edullisen majoituksen työsuhteen ajaksi sekä tiimin jatkuvan tuen. Tule viettämään kanssamme elämäsi Hanko-kesä!

Majoittumaan pääset yhteismajoituksessa edulliseen kuukausihintaan, joten kesätöihin voi hyvin saapua kauempaakin!

Jätä hakemuksesi pian näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 11.4!


Lisätiedot:

Essi Alfaro

p. 044 300 6239

essi.alfaro@eezy.fi

Mila Olkkonen

General Manager

mila.olkkonen@royalravintolat.com


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441229
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Hanko, Varsinais-Suomi