(Poistunut julkaisusta)

Blokkareita / keittiötyöntekijöitä Kauppuri 5:lle!
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Hei sinä ravintola-alan osaaja! Oletko töitä vailla? Tunnetaanko sinut leveästä hymystä ja hyvästä huumorintajusta? Kestätkö kiirettä ja painetta? Onko sinulla tiimipelaajan pelisilmää? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakkaallemme Kauppuri 5:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen

2 blokkaria / keittiötyöntekijää

Oulussa toimiva burgeribaari, Kauppuri 5 laajentaa toimintaansa ja avaa toisen ravintolansa Tampereelle maalis-huhtikuussa 2018. Etsimme nyt ravintolan starttiin blokkareita / keittiötyöntekijöitä. Työt alkavat noin 3-5 viikkoa ennen ravintolan virallista avaamista ja työt kestävät ainakin syksyyn asti, jonka jälkeen tilannetta katsotaan, mutta hyvin todennäköisesti työt jatkuvat myös sen jälkeen. Ennen ravintolan avaamista työntekijät pääsevät harjoittelemaan töitä Oulun ravintolaan muutaman viikon ajaksi. Harjoittelu on palkallista työaikaa (harjoittelijan palkka) ja kuljetukset + yöpymiset järjestyvät asiakkaamme kautta.

Toivomme Sinulta jo noin 2-3 vuoden työkokemusta vastaavista ravintola-alan työtehtävistä. Alan koulutuksesta ei ole haittaa! Tehtävä kuitenkin edellyttää myös hygienia- sekä anniskelupassia. Etsimme rempseitä, nauravaisia, mutta jämäkkäotteisia tositekijöitä, joilta hommat hoituvat! Päivät ovat varmastikin kiireisiä, joten kestäthän painetta ja suoraa puhetta! Kiireestä huolimatta töissä pitää olla hauskaa ja hyvä työilmapiiri – merkitseväthän nämä asiat myös sinulle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 18.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätiedot tehtävästä: noora.partala@sol.fi / 040 510 4904.

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.