Blokkareita ja baariapulaisia Helsinkiin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme ravintola-alan asiakkaidemme avuksi reippaita

BLOKKAREITA ja BAARIAPULAISIA Helsingin keskustaan

Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, riittää että sinulla on oikeanlainen asenne. Työaika on perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kyseessä on siis erinomainen keino ansaita lisätuloja esimerkiksi opiskelijalle.

Hakijalta odotamme hyvää fyysistä kuntoa, ahkeraa asennetta sekä taitoa omaksua uusia ohjeita nopeasti. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ odottaa tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot