Blockfest 2021 Festarityöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Blockfest 2021 Festarityöntekijä 

 

Blockfesteillä kajahtaa ilmoille jälleen elokuussa! Olisiko sinusta työntekijäksi vuoden 2021 Blockfesteille Tampereen Ratinan stadionille?  

 

Vuonna 2008 perustettu Blockfest kohosi lyhyessä ajassa Tampereen Tullinaukion klubimaisesta ympäristöstä Ratinaan ja aina Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festivaaliksi. Tapahtuma tunnetaan mm. esiintyjiensä erikoistempauksista, ainutlaatuisen hyvästä tunnelmasta hyvien kulkuyhteyksien keskellä sekä siitä, että festari on myyty jokaisena järjestysvuonnaan loppuun jo ennakkoon. 

Blockfestin tuorein kävijäennätys on oheistapahtumineen 75.500 ihmistä vuodelta 2019. Tapahtuma on viisinkertainen Vuoden festivaali -ehdokas Industry Awards -gaalassa. 

 

Kuulostaako just sun tyyliseltä tapahtumalta? Lukaise tämä ilmoitus loppuun ja hae Blockfesteille jo tänään töihin! 

Etsimme hyvällä asenteella ja rautaisilla hermoilla varustettuja työntekijöitä erilaisiin tehtäviin Blockfestien festariviikonlopulle. Tähän hommaan ei vaadita esimerkiksi anniskelu- tai hygieniapassia, mutta ne katsotaan eduksesi hakuprosessissa! Ei ole väliä, olit sitten työelämässä kokemusta kehittänyt pro tai sitten vasta ravintola-alalle suunnannut tekijä, hyvällä asenteella ja nopeilla reflekseillä pärjää jo pitkälle!

 

Tarjolla tänä elokuisena viikonloppuna on työtehtäviä laidasta laitaan: monipuolisia anniskelutehtäviä, ruokapisteiden erilaisia tehtäviä sekä kaikkea siltä väliltä! Ja mikä parasta, paljon uusia työkavereita sekä kokemuksia! 
Huomaathan, että Blockfesteiltä ei valitettavasti kuitenkaan löydy työntekijöilleen majoitusta, joten oma majoitus vaaditaan.  

Monipuolisia työtehtäviä monipuolisilla eri pisteillä huippujen artistien ympäröimänä - öö kyllä kiitos!  

 

Ja sit ei muutakuin hakemusta tulemaan! Täytä hakemus ja lisää liitteeksi CV:si ja me olemme sinuun yhteyksissä haun edetessä. 

 

Blockfest 20.-21.8.2021 (pe ja la) 

Paikkana Tampereen Ratinan Stadion 

Palkkaus MaRa:n TES mukaan 

Tampereella nähdään!

Petra Jokilehto

HR-Harjoittelija

Eezy Henkilöstöpalvelut
petra.jokilehto@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473567
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Tampere, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi