(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme nyt ammattitaitoisia BITUMIERISTÄJIÄ.

Jos tuntuu siltä että bitumihommista on jonkinlaista hajua ja töihin pitäisi päästä, tässä on työpaikka juuri sinulle! Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi bitumikattojen rakentaminen, lämpöeristeiden asentaminen sekä läpivientien tiivistys ja suojaus. Hyvälle tekijälle voi olla hommia pitkään, ja Sihti takaa kaikille luotettavan palkanmaksun ja hyvät työolot.

Työ vaatii kokemusta tai tietämystä bitumitöistä tai kattotöistä, lyhytkin kokemus katsotaan eduksi haussa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti tulisi taskusta löytyä, jotta työllistyminen olisi mahdollista. Ajokortti ja auto helpottavat työmaille kulkemista.

Arvostamme työteliästä asennetta työntekoon sekä omatoimista työskentelyotetta. Työturvallisuuden takaamiseksi suomen kielen osaaminen tulisi olla sujuvaa. Etunasi on, jos olet jo kouluttautunut alalle.

Laita hakemus tulemaan osoitteessa osoitteessa sihti.fi niin pääset mukaan hakuun. Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti, joten kannattaa hakea saman tien!

Lisätietoja hakemisesta ja työstä antaa Sihdillä Aleksi Arjakka 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.