(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Oletko etsimämme bitumieristäjä? Haemme tunnollista ja reipasta kattotöiden moniosaajaa Tampereen seudulle erilaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Työtehtäviin kuuluu pohjatyöt, ja niiden vaatimat valmistelut, kuin myös Bitumi- ja huopatyöt. Työssä suhtaudutaan myös tarkasti työturvallisuuteen työn luonteen vuoksi. Tehtävässä menestyäkseen hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, työn liikkuvuuden vuoksi.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!