(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Etsimme Joensuun alueella toimivalle asiakkaallemme bitumieristäjää kesän sesonkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työtehtäviin kuuluu mm. bitumi- ja huopatyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristyksestä tai kattotöistä. Eduksi on myös alan koulutus ja muu rakennusalan työkokemus sekä ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Toivomme sinulta reipasta otetta ja motivaatiota työntekoon sekä kykyä työskennellä ryhmässä että itsenäisesti. Lisäksi toivomme ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle vähintään TES:n mukaisen palkan, luotettavan työnantajan, kattavan työterveyshuollon ja työntekijäetuja.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, niin jätä hakemus pikaisesti sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.