(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme BITUMIERISTÄJIÄ eri puolille Pohjanmaan aluetta.


Haettavaan tehtävään ei vaadita erityistä koulutusta, voit olla jo kokenut tekijä tai tulevaisuuden osaaja, kunhan asenteesi on kohdallaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää keskittymiskykyä ja tarkkuutta.

Työtä on mahdollista tehdä myös keikkatyönä, majoitus järjestetään yrityksen toimesta. Tarjolla on työtä lyhyistä keikkasuhteista aina pitkäaikaisiin pesteihin, työntekijän toiveiden mukaan.

Hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä kattojen tulitöihin oikeuttavaa tulityökorttia.

Työsuhteessa noudatetaan Vedeneristysalan työehtosopimusta.


Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan pian!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Päivi Rantsi 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.