(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Vesikattopalvelu Kemppainen Oy:lle bitumieristäjiä Kajaaniin. Voit olla alan ammattilainen tai oikealla asenteella alalle hakeutuva tulevaisuuden ammattilainen, joka on valmiina hyppäämään uusiin haasteisiin. Mikäli et omaa alan kokemusta, sinulle järjestetään mestari-kisälli periaatteella koulutus, jossa pääset ammattimiehen työparina oppimaan alan niksit.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työmaille kulkemisen kannalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, fyysinen kunto, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä ammattilaiseksi. Huomioithan että työt tehdään pääasiassa katoilla, joten korkeanpaikankammoisille työ ei sovellu.

Vesikattopalvelu Kemppaisella saat työkavereiksi alan ammattilaiset, jotka omaavat rehdin ja hyvähenkisen asenteen työkavereita kohtaan. Töitä tehdään työporukoittain- pareittain ja itsenäisesti.
Työt alkavat heti lumien sulettua huhti– toukokuussa ja kestävät vuoden lopulle saakka.

Tehtävästä lisätietoa antaa Pasi Pellikka 050 444 4466, pasi.pellikka@sihti.fi

Lähetäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.