(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia BITUMIERISTÄJIÄ eripuolille Pohjanmaan aluetta.

 

Työssä onnistumisen ja sen menestyksekkään hoitamisen kannalta haemme ensisijaisesti tekijää, jolta löytyy jo aiempaa työkokemusta eristäjän töistä. Haettavaan tehtävään ei tarvitse olla erityistä koulutusta taustalla.

 

Työtä on mahdollista tehdä myös keikkatyönä, jolloin majoituksen työkohteessa hoitaa työnantaja. Tarjolla on työtä lyhyistä keikkasuhteista pitempiaikaisiin pesteihin, työntekijän toiveiden mukaan. Lisäksi työnantaja kustantaa kaikken työhön tarvittavan materiaalin työautosta työskentelyvälineisiin, mikä tarjoaa helpon ratkaisun myös muilta paikkakunnilta tuleville.

 

Hakijalta vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä kattojen tulitöihin oikeuttavaa tulityökorttia. Työsuhteessa noudatetaan Vedeneristysalan urakkaTESiä.

 

Työt alkavat VÄLITTÖMÄSTI sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan, mikäli tunnistit tästä itsesi.

 

 

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo. 8-16 antaa Joonas Väisänen puh. 045 120 3991/joonas.vaisanen@rtkpalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.