(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

BITUMIERISTÄJÄÄ 

vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaalle!


Työtehtäviin kuuluvat veden- ja lämmöneristystyöt sekä sokkeleiden vedeneristystyöt. Myös työmaan siisteydestä huolehtiminen on osa työtä. Fyysisesti vaativassa työssä positiivinen ja reipas asenne ovat oleellisessa asemassa!

Työkohteet ovat pääasiassa uudis- ja saneerauskohteita. Kohteina ovat erilaiset kiinteistöt, esimerkiksi asunto-osakeyhtiöt, varastokiinteistöt tai kauppakeskukset. 

Odotamme hakijalta:

  • aiempaa kokemusta bitumieristäjän työstä
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää asennetta
  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Kyseessä on kokoaikainen työ ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=578 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi