Bitumieristäjä kaudelle 2022
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Hei Sinä kattojen sankari -tule osaksi osaavaa asennustiimiä Pohjois-Savon alueelle. Etsimme nyt asiakkaallemme BITUMIERISTÄJIÄ kaudelle 2022.

Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kermikattojen uusimista ja korjausta. Hyvälle ja asennetta omaavalle tekijälle voi olla hommia pitkään, ja työllistyminen asiakasyritykseen kesän jälkeen on mahdollista.

Työ vaatii kokemusta/ tietämystä bitumitöistä tai kattotöistä, joten kaikki aikaisempi työkokemuksesi kattotulitöistä luetaan eduksi. Myös ajokortti katsotaan eduksi, sillä työ voi sisältää työkohteiden välillä liikkumista. Voimassa oleva työturvallisuus- ja kattotulityökortti tulisi taskusta löytyä.

Etsimillämme henkilöillä löytyy asennetta, asennetta ja vielä kerran asennetta! Arvostamme myös suuresti omatoimista ja reipasta työskentelyotetta, sekä yhteistyötaitoja.

Jätä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta ja aloita uusi urasi keväällä 2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedustelut tehtävästä antaa Rosa Pitkänen p. 040 481 1405/ rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545806
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rosa Pitkänen (rosa.pitkanen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio, Siilinjärvi