Bitumieristäjä, kaksi kappaletta
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Bitumieristäjä. kaksi kpl

Haemme aiakkaallemme Kallio & Virtala Oy:lle kahta bitumieristäjää erilaisiin saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Sinä olet joko kokenut bitumieristäjä, joka voi aloitta työt saman tien.

Tai sitten rakennusalan koulutuksen omaava ja/tai kokenut rakennusalan ammattilainen. Sinulla on motivaatiota,  reipas työasenne sekä hyvä fyysinen kunto. Omaat tulityö- ja työturvallisuuskortit (voidaan tarvittaessa kouluttaa) ja olet tottunut tiimityöskentelyyn. Lisäksi sinulla on ajokortti. Jos em. luonnehdita osuu kohdalleen ja olet valmis töihin, niin sinut koulutetaan bitumieristäjän ammattiin. 

Työkohteet sijaitsevat Uusikaupungissa ja lähikunnissa, pääsääntöisesti 50 km säteellä. Mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakkaamme palvelukseen.


Lisätietoja: Tuomas Kaukomies, +348 44 412 4366 tai tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464516
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusikaupunki