(Poistunut julkaisusta)

Bitumieristäjä, Etelä-Suomi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakkaallemme KS-Bitumikatteelle Bitumieristäjää Etelä-Suomeen.

Tehtävänäsi on toimia bitumikattoasentajana eri työmailla lähinnä Etelä-Suomen alueella. Aiempi kokemus tehtävään on hyvä olla ja lisäksi arvostamme osaamista kattorakenteiden tekemisestä.

Työntekijältä toivomme voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Tarvittaessa avustamme koulutuksissa.

Työ alkaa heti ja töiden kesto on syksyyn 2020.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377. toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.