(Poistunut julkaisusta)

Bistrokokki, Food Market Herkku, PKS
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Haemme nyt vahvan ammattitaidon omaavaa kokkia / keittiömestaria Food Market Herkku Helsingin Bistroon kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/vko). Työ on pääsääntöisesti työskentelyä avokeittiössä Bistrossa, sisältäen myös asiakkaiden neuvontaa ja yleisluontoista asiakaspalvelua.

Valitsemamme henkilö omaa oma-aloitteisen asenteen, toimii työssään vastuuntuntoisesti ja suhtautuu ruokaan intohimolla. Mikäli sinulla on kokemusta kokkina olemisesta, ja haluat olla vaikuttamassa viikottain vaihtuvaan laadukkaaseen menuun, saatat olla etsimämme henkilö.

Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Food Market Herkusta löydät valikoimat ja palvelut, joita Suomessa harvemmin näkee.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan työntekijän ja Food Market Herkun välille. Työsuhde alkaa joustavasti elo-syyskuun aikana. Tässä on loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamista laadukkaiden raaka-aineiden parissa.


Edellytämme sinulta

Ruokatietoutta ja intohimoa ruokaa kohtaan
Loistavaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta
Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Uniikin ja vilkkaan työympäristön
Mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden raaka-aineiden parissa
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
HOK-Elannon kilpailukykyiset henkilökuntaedut
Mukavat työkaverit
Vakituisen työsuhteen


Arvostamme

Reseptiikkatuntemusta ja innostusta ruoanlaittoon
Aiempaa kokemusta ravintolakeittiöstä sekä menun suunnittelusta
Hyviä vuorovaikutustaitoja


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA. Jatkoon valituille henkilöille lähetetään kutsu haastatteluun sähköpostitse.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi