(Poistunut julkaisusta)

Bistro- ja terassikokkia Tapahtamukeskus Koskenrantaan
Tapahtumakeskus Koskenranta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tapahtumakeskus Koskenranta on Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla sijaitseva idyllinen kokous- ja tapahtumakeskus. Vuonna 1946 valmistunut entinen Imatran Voiman Vesivirtauslaboratorio on muuntunut monipuoliseksi ja muuntautuvaksi tilakokonaisuudeksi tapahtumia varten, jossa tapahtumajärjestäminen on tehty tilaajalle vaivattomaksi. Koskenrantaan on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja pysäköintitilaakin löytyy vierestä.

Koskenrannan viihtyisässä ravintolassa ja koskea hipovalla terassilla nautit lounaan tai kahvin leivonnaisen kera kauniissa koskimiljöössä.

Kesäkaudella kesäkuusta elokuuhun ravintola tarjoaa maistuvia annoksia bistro-listalla aamusta iltaan. Ihania herkkuja löytyy myös vitriinistä kahvin kaveriksi.

Puuhiiligrilli on keittiömme ehdoton sydän! Puuhiiligrillistä valmistuu ihania herkkuja sekä lounaslistalle että bistro-listalle, valloittava tuoksu leijailee vastaan jo pitkälle.

Nyt etsimme Bistro- ja terassikokkia kesäkaudeksi. Täydet tunnit saat toukokuusta ja satunnaisia vuoroja sinun mahdollisuuksien mukaan on tarjolla jo aikaisemmin kevätkaudella.

Edellytykset työnsaannille: Hygianiapassi, Hyvä suomenkielen taito