(Poistunut julkaisusta)

BIOTHERM BEAUTY ADVISOR, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa selektiivisen kosmetiikan markkinajohtajia - Lancôme, Biotherm, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Viktor&Rolf, Diesel, Cacharel, Kiehl’s, Atelier Cologne, House 99, Urban Decay ja IT Cosmetics.

 

Rakastatko ihonhoitoa ja kosmetiikkaa? Oletko helposti lähestyttävä, palveluhenkinen ja empaattinen myyjä? Saatko parhaimmat fiilikset, kun inspiroit asiakasta, saavutat myyntitavoitteet ja pääset toteuttamaan itseäsi ja toimimaan unelmabrändisi lähettiläänä?

L’Oréal Finland Oy hakee kauttamme palveluhenkistä tiimipelaajaa, jolla on intohimona selektiivisen kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden myynti sekä palvelut. Työpiste sijaitsee Tampereen keskustan tavaratalossa. Tehtävä on täysaikainen (5pv/vko) ja määräaikainen opintovapaasijaisuus ajalle 14.10.2019 – 25.9.2020.

Tehtäviisi kuuluu:

- Biotherm -tuotteiden myynti sille määrätyssä myyntipisteessä
- Brändin ihonhoitotuotteiden opastaminen asiakkaille
- Ihonhoidon palveluiden tuottaminen asiakkaille myymälässä
- Tulosvastuu ulosmyynnistä
- Merkin arvojen kunnioitus ja intohimon osoittaminen brändiä kohtaan
- Brändin asiantuntijana ja lähettiläänä toimiminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kosmetologi)
- Vahvaa ihonhoidon osaamista ja kiinnostusta
- Esiintymishalukkuutta ja –kyvykkyyttä.
- Asiakaslähtöisyyttä ja helposti lähestyttävää otetta – olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista
- Hyvää kuuntelutaitoa ja kykyä kohdata asiakas lämmöllä ja empatialla
- Kykyä luoda asiakkaalle uniikkeja ja mieleenpainuvia kokemuksia
- Motivoituneisuutta sekä vahvaa kommunikaatio ja organisointikykyä
- Tavoitehakuisuutta – ymmärrät myynnistä, tavoitteista ja miten niihin päästään
- Myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- Todellista tiimipelaajan luonnetta

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa. Pääset työskentelemään arvostetun Biotherm sarjan parissa mukavassa tiimissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 15.9.2019 rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.