Biotekniikan insinööri, Biovian Oy (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt BIOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ tuotantoon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu liuosten valmistus bioprosesseihin, materiaalihallinta biolääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä, jossa työvaiheita ovat mm. materiaalien valmistelut, punnitus, liuotus ja suodatukset.

Valmistetuotannossa työtehtäviä ovat materiaalien valmistelut tuotantoon sekä valmisteiden etiketöinti ja pakkaus. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista puhdastilassa yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Työtehtäviin kuuluu myös tuotannon dokumentointityötä, kuten yhteenvetojen ja raporttien laadintaa sekä ohjeistuksen kirjoittamista. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme sinulta biotekniikan insinöörin tutkintoa (AMK) tai sitä vastaavaa koulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot sekä käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristössä työskentelystä. Kokemus lääketeollisuudesta ja/tai GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 23.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Biotekniikan insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338910
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite