(Poistunut julkaisusta)

Biopolttoaineasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua

BIOPOLTTOAINEASIANTUNTIJA

Haemme nyt polttoainehankintatiimiimme vahvistusta biopolttoaineosaajasta. Energiakauppa-yksikkö vastaa Helenin käyttämien polttoaineiden hankinnasta, tuotannon ja energianhankinnan suunnittelusta sekä sähkön tukkukaupasta ja siihen liittyvästä salkunhoidosta. Tulet osallistumaan polttoainehankintojen suunnitteluun ja toteutukseen, logistiikan suunnitteluun sekä erilaisiin käytännön tilausjärjestelyihin. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. 

Odotamme sinulta käytännön kokemusta kiinteiden biopolttoaineiden tai puun hankinnasta, biopolttoainelogistiikasta ja logistiikan suunnittelusta. Tunnet biopolttoainemarkkinat ja sinulla on laajaa tietämystä eri biopolttoainejakeista ja niiden ominaispiirteistä.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja halu toimia osana hankintatiimiä, joka tekee laajasti yhteistyötä sekä yrityksen sisällä että ulkopuolisten tahojen kanssa. Olet oma-aloitteinen ja kykenet myös projektimaiseen työhön esim. logistiikan suunnitteluun liittyen. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (tai vastaavat tiedot). Katsomme eduksesi biopolttoaineiden alkuperän ja kestävyyden todentamiseen liittyvän osaamisen. 

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän uusien tuotantomuotojen kehittämisen parissa. Tässä tehtävässä pääset energia-alan näköalapaikalle toteuttamaan Helenin tavoitetta lisätä uusiutuvan energian käyttöä ja siirtyä kohti ilmastoneutraalia energiajärjestelmää.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Teemu Puintilalta, parhaiten tavoitettavissa pe 26.4. klo 13-15 ja pe 3.5. klo 13-15. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2019. Arvostamme, jos jätät video-cv:n osaksi hakemustasi.