(Poistunut julkaisusta)

Biokaasulaitoksen operaattori
Gasum

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Biokaasulaitoksen operaattori hoitaa ja valvoo laitosprosesseja paikallisesti ja prosessinohjausjärjestelmän kautta sekä osallistuu päivittäiseen käyttötoimintaan yhteistyössä muun laitoshenkilöstön kanssa.

Operaattorit huolehtivat, että kaikki tulevat ja lähtevät raaka-aine- ja ravinnetoimitukset voidaan ottaa vastaan ja toimittaa sujuvasti ja oikea-aikaisesti.

Laitosoperaattorit vastaavat prosessissa tarvittavien kemikaalien ja muiden käyttöhyödykkeiden hankinnasta ja annostelusta sekä prosessilaitteiden, -koneiden ja -järjestelmien ylläpidosta ja huollosta.

Pääasialliset vastuualueet:

  • Jätteenkäsittelyn ja biokaasuprosessin operointi
  • Kunnossapito ja ennakkohuollot
  • Puhtaanapitotehtävät

Viikkotyöaika on arkisin 37,5 h. Työtehtävät edellyttävät valmiutta varallaoloon ja päivystämiseen vaihtelevasti myös viikonloppuisin.

Menestyäksesi tehtävässä, tarvitset kunnossapito-osaamista ja prosessilaitoksen operointitaitoja. Olet aidosti kiinnostunut käyttö- ja kunnossapitotehtävistä sekä haluat oppia tuntemaan biokaasu-laitosprosesseja ja jätteenkäsittelytekniikoita. Arvostamme kiinnostusta laitoksen huolehtimista ja laitoksen toimintojen kehittämistä kohtaan sekä halua kehittää itseään omassa työssään.

Toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa teknisen alan opintoja, reipasta työotetta ja asiakaspalveluasennetta, sekä englannin kielen taitoa. Työssä suoriutumista helpottavat hyvät tiimityöskentelytaidot, tarkkuus ja nopea oppimiskyky. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen käyttö- ja kunnossapitotehtävistä.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä tutustu-maan tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialaan
  • Inspiroivan ja modernin työympäristön
  • Kunnollisen perehdytyksen ja kannustavan tiimin tueksesi.

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Juura, laitosryhmäpäällikkö, puh.0401622226, joonas.juura@gasum.com.

Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan aikaile, vaan hae tehtävää jo vaikka tänään! Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä.