Bioanalyytikko
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa tehdään työtä suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen ensi kesänä!

Haemme BIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOHOITAJAA TAI ALAN LOPPUVAIHEEN OPISKELIJAA vuosilomasijaiseksi Lääkärikeskus Mehiläinen Hämeenlinnaan kesä-heinäkuuksi.

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolinen näytteenotto sekä niiden analysointi, käsittely ja lähettäminen sekä oman osaamisesi mukaan kliinisen fysiologisen tutkimukset.

Olet koulutukseltasi bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai opintojen loppuvaiheessa oleva bioanalyytikko-opiskelija. Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Kuuntelutaito ja ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä helpottaa työn aloitusta, mutta se ei ole välttämättömyys. Sinut perehdytetään työhön hyvin ja voit aina kysyä apua myös muilta työkavereiltasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työyhteisömme on moniammatillinen, ammattitaitoinen sekä yhteen hiileen puhaltava. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tutustu bioanalyytikon työhön Mehiläisessä! https://youtu.be/mDY5GT8EQDQ

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Päivi Jurvanen, paivi.jurvanen@mehilainen.fi, puh 0505546903

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot