(Poistunut julkaisusta)

Bioanalyytikko / laborantti laadunvalvontalaboratorioon (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt bioanalyytikkoa tai laboranttia laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan HPLC- ja/tai geeli-analyysien suorittaminen. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. ELISA- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 26.4.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.