(Poistunut julkaisusta)

BIM/VDC Specialist
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt

BIM/VDC Specialist

vastaamaan Bonavan hankkeiden tietomallipohjaisen suunnittelun teknisestä hallinnasta.

Sinun roolisi

BIM/VDC Specialistina olet osana suunnittelu- ja tuotekehitysorganisaatiotamme ja toimit BIM/VDC asiantuntijana Bonavan VDC-tiimissä.  Kokoat eri suunnittelijoiden ja suunnittelualojen tietomallit varmistaen mallien yhteensopivuuden.  Lisäksi valvot tietomallien teknistä laatua, tarkastat ja analysoit. Työtehtäväsi sisältöä voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä sijaitsee Bonavan pääkaupunkiseudun, Tampereen tai Turun toimipisteessä riippuen omasta asuinpaikastasi.

Odotamme

Tehtävä edellyttää rakennusalan ymmärtämistä sekä tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Koulutukseltasi olet arkkitehti, insinööri tai DI.  Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Toivomme että olet kehittäjä ja innostut uusista asioista. Pidät langat käsissäsi myös projektien läpiviennissä ja olet systemaattinen, oma-aloitteinen sekä joustava.

Tarjoamme

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta 28.1.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa VDC Manager Sampo Oksama, p. 050 360 3205.