Billing Specialist
K. Hartwall Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko tarkka ja ripeä taloushallinnon ammattilainen, joka haluaa päästä osaksi vakavaraista suomalaista perheyritystä? Haemme asiakkaallemme K. Hartwall Oy:lle Billing Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Sipoon pääkonttorille.

K.Hartwall Oy Ab on vakavarainen suomalainen perheyritys, joka toimittaa palautettavia kuormankantajia ja ratkaisuja päivittäistavarakaupalle sekä juoma-, elintarvike-, logistiikka- ja meijeriteollisuudelle. Yritys perustettiin 1932, se toimii globaalisti ja työllistää tällä hetkellä noin 170 henkilöä Suomessa. Yrityksen Suomen yksikkö toimii Sipoossa Sipoonlahden teollisuusalueella 25 km etäisyydellä Helsingistä ja Porvoosta.

Haemme nyt BILLING SPECIALISTIA täydentämään asiakkaamme K. Hartwall Oy:n osaavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä. Billing Specialistina pääset työskentelemään itsenäisesti laajassa ja monipuolisessa tehtävässä - kuitenkin tiimi tukenasi. Tehtävänkuvaasi kuuluu muun muassa asiakkaiden laskuttaminen ja siihen liittyvät kirjaukset sekä myyntireskontran ylläpito ja täsmäytys. Lisäksi huolehdit päivittäin ALV-tilityksistä ulkomailla, ulkomaisista intrastat-tilityksistä sekä hoidat verotukseen liittyvän raportoinnin.

Mitä toivomme tiimimme uudelta jäseneltä?

Saatat olla etsimämme taloushallinnon ammattilainen, mikäli sinulta löytyy useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta. Hakemamme henkilöltä toivomme kiinnostusta toimintojen kehittämiseen sekä työskentelet taitavasti Office365-työkaluja hyödyntäen. Billing Specialistina tulet hyödyntämään muun muassa Microsoft Dynamics 365 ja Power BI -työkaluja, minkä takia niiden osaaminen on etusi, mutta ei välttämättömyys. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi töihin K. Hartwallille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän vakaassa yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Meillä pääset osaksi mukavaa ja sitoutunutta työporukkaa, jossa autetaan toinen toisiaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden hyödyntää omaa kuntosalia sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Jätäthän hakemuksesi ja päivitetyn CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.9.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että ilmoitus saatetaan poistaa sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan K. Hartwall Oy:lle. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin, puhelimitse tiistaina 14.9. klo 9-10 +358 50 4521 599 tai sähköpostitse sini.jonk(at)barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498008
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Helsinki, Vantaa, Espoo