(Poistunut julkaisusta)

Billing Specialist
KPMG Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Etsimme nyt KPMG-talolle Helsinkiin Billing Specialistia. Osana talousosastoa vastaat monipuolisista ja haastavista taloushallinnon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu asiakaslaskutus ja siihen liittyvä raportointi, yhteydenpito asiakasvastuullisiin sekä muut projektinhallinnan osa-alueet.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää merkonomi- tai tradenomitutkintoa tai muuta kaupallista perustutkintoa. Sinulla on jo kokemusta taloushallinnon parista, erityisesti laskutuksesta, myyntireskontrasta tai kirjanpidosta. Työskentelyotteeltasi olet tunnollinen, tarkka ja järjestelmällinen. Omaat hyvän paineensietokyvyn, ennakoit ja luovit monimutkaisessakin hektisessä ympäristössä etkä pelkää tarttua oma-aloitteisesti uusiin haasteisiin. Välität hyvää asiakaskokemusta kommunikointi- ja yhteistyötaidoillasi.

Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Olet harjaantunut vahvaksi Excel-osaajaksi ja käytät mutkattomasti muitakin yleisimpiä Office-ohjelmia. SAP-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa. Uudet toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa Töölönlahdella hyvien kulkuyhteyksien päässä, puitteet työnteolle ovat siis erinomaiset.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, viimeistään 17.2. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Henriikka Pentti, 050 434 6188.