Billing assistant
9Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

9Solutions Oy on oululainen ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme reaaliaikaisen tilannekuvan mahdollistavia henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä älykkäitä hoivaratkaisuja sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelutaloihin ja kotihoitoon. Missiomme on luoda ympäristöjä turvalliselle ja laadukkaalle hoidolle mahdollistamalla tehokas viestintä ja tekemällä olennainen tieto helposti saataville vapauttaen aikaa hoitotyölle. 9Solutions Oy on Great Place to Work-sertifioitu työpaikka. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla ja Helsingborgissa Ruotsissa.

Haemme nyt heidän tehokkaaseen taloushallinnon tiimiin henkilöä

BILLING ASSISTANT -tehtäviin

Työsi koostuu pääasiassa monipuolisista laskutuksen ja asiakaspalvelun tehtävistä. Huolehdit kokonaisvaltaisesti sähköisestä laskutuksesta ja myyntireskontrasta sekä suoritusten valvonnasta. Tehtäviisi kuuluu myös myyntitilausten käsittely erityisesti ruotsalaisen tytäryhtiömme asiakkaiden osalta. Pääset tukemaan liiketoimintaa ja vaikuttamaan aktiivisesti asiakastyytyväisyyteen laskutuksen toimivuuden kautta sekä olemaan mukana uuden toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyössä.

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta myyntireskontran tehtävistä sekä ymmärrystä laskutukseen liittyvästä käsitteistöstä. Ammatillinen varmuutesi auttaa sinua tekemään päätöksiä itsenäisesti sekä toimimaan työssäsi oma-aloitteisesti. Edellytämme tinkimätöntä tarkkuutta ja huolellisuutta rutiininomaisten työtehtävien suorittamisessa. Haluat auttaa muita onnistumaan ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot eri sidosryhmien parissa työskennellessäsi. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa ja perustason ruotsin taitoa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä laajan työterveyshuollon, joustavat työajat sekä kulttuurisetelit käyttöösi.

Mikäli uudet haasteet yhdessä alansa mielenkiintoisimmassa yrityksessä kiinnostaa, jätäthän hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 21.4.2021 mennessä. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot