(Poistunut julkaisusta)

Billing Assistant
Benemen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Oletko tietoteknisesti lahjakas ja etsimässä laskuttajan tehtäviä? Haluaisitko löytää uuden työn kansainvälisestä organisaatiosta? Mikäli vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Etsimme asiakkaallemme moderniin ohjelmistotaloon yrityksen kasvun vuoksi Billing Assistanttia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työnkuvasi on monipuolinen ja selkeä, saat kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa, jotta sinulla on hyvät lähtökohdat menestyä työssäsi. Työtehtäväsi tulevat koostumaan asiakaslaskutuksen operoinnista, tilaajahallinnasta ja näihin liittyvistä muista tehtävistä. Pääset työssäsi osallistumaan ja vaikuttamaan laskutusjärjestelmän kehitykseen. Työssä palvelet asiakkaita päivittäin suomen ja englannin kielellä, joten tehtävässä tarvitaan erinomaista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taitosi luetaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tietoteknistä orientaatiota, proaktiivisuutta, numerotarkkuutta sekä loogista päättelykykyä. Käytät Exceliä monipuolisesti ja tehokkaasti. Olethan tottunut työskentelemään tarkkuutta vaativissa tehtävissä sekä energisessä ja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Ennen kaikkea haluat olla osa innovatiivista IT-yhteisöä ja viihdyt toimistotyössä.

Ideaalihakijallamme on:

  • Kaupallisen alan tutkinto (merkonomi, tradenomi)
  • Ratkaisukeskeinen ja luova työskentelyote
  • Halu tehdä yhteistyötä ja työskennellä osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua toimeen
  • Motivoitunut ja tavoitteellinen asenne
  • Aikaisempaa kokemusta laskutuksen tehtävistä 1-3 vuotta

Tarjoamme:

Organisaatio on vahvasti kehittyvä ja toimintakulttuuria rakennetaan yhdessä. Kulttuuria ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta. Työtä tehdään intohimoisesti, viihdytään yhdessä, nauretaan ja luotetaan toisiin. Pääset osaksi dynaamista ja itseohjautuvaa tiimiä. Taloushallinnon tiimiin kuuluu kaksi Finance Assistanttia, Office Manager, Controller ja esimiehenä toimii talousjohtaja. Toimitilat tullaan myös uudistamaan kevään aikana nykyaikaisiksi.

Työnantaja tarjoaa kattavat työsuhde-edut, mm. lounasetu, virike-etu ja työterveyshuolto. Työn vastapainoksi työkavereiden kanssa pääset pelaamaan mm. sulkapalloa säännöllisillä sulkapallovuoroilla sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja illanviettoihin.

Jos koet olevasi etsimämme Billing Assistant, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmämme kautta jo tänään! Kuitenkin viimeistään sunnuntaina 29.12.2019. Aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.